Utebord rusta

Bord – Rusta

Bord – Rusta

För altanen eller uterummet har vi i stället större bord med plats för upp till åtta personer! Komplettera med några av våra praktiska och bekväma stolar!

Oavsett om du vill ha det lilla bordet eller det stora för uteplatsen, så finns det du behöver hos Rusta. Välj mellan många olika varianter och stilar…

Utemöbler & trädgårdsmöbler till uteplatsen – Rusta

Utemöbler & trädgårdsmöbler till uteplatsen – Rusta

Fynda nya trädgårdsmöbler idag! På Rusta har vi alla sorters utemöbler av hög kvalitet till överraskande låga priser!

Bord Florens 140x80x74 cm Vit Konstträ – Trädgård – Rusta

Bord Florens 140x80x74 cm Vit Konstträ – Trädgård – Rusta.com

Vi har allt från moderna och underhållsfria trädgårdsmöbler i aintwood och glas till traditionella bord och stolar i konstrotting eller FSC-märkt akacia.

Florens är ett stilrent bord med dekorativt kryssben som ger gott om benutrymme och gör det bekvämt att sitta runt hela bordet. Bordsskivan är gjord av lättskött och UV-behandlat konstträ och stativet är tillverkat av vädertåligt aluminium. Pulverlackerat aluminium är ett lätt material vilket gör att bordet med enkelhet kan flyttas och materialet lämpar sig särskilt väl till möbler som vistas utomhus då det inte rostar. För en komplett matgrupp – kombinera med någon av våra stolar och ta del av våra förmånliga paketpriser. Borden i Florens-serien finns även i flera storlekar och färger.

Bord Florens 184–242x80x76,5 cm Svart Konstträ – Rusta

Bord Florens 184–242x80x76,5 cm Svart Konstträ – Trädgård – Rusta.com

Florens är ett utdragbart bord med plats för 6–8 personer. Det dekorativa och praktiska kryssbenet ger gott om benutrymme och gör det bekvämt att sitta runt hela bordet. Bordsskivan är gjord av lättskött och UV-behandlat konstträ och stativet är tillverkat av vädertåligt aluminium. Pulverlackerat aluminium är ett lätt material vilket gör att bordet med enkelhet kan flyttas och materialet lämpar sig särskilt väl till möbler som vistas utomhus då det inte rostar. För en komplett matgrupp – kombinera med någon av våra stolar och ta del av våra förmånliga paketpriser med 6 eller 8 stolar. Borden i Florens-serien finns även i flera storlekar och färger.

Möbelgrupper – Rusta

Möbelgrupper – Rusta

Att äta ute hör verkligen sommaren till! Våra prisvärda möbelgrupper är av hög kvalitet så de håller säsong efter säsong. Hitta din favoritgrupp idag!…

Cafébord Antibes 46×60 cm Grön Stål – Bord – Rusta.com

Cafébord Antibes 46×60 cm Grön Stål – Bord – Rusta.com

Cafébordet Antibes är ett nätt bord med plats för 2 personer som passar till den mindre uteplatsen eller balkongen. Bordet är tillverkat av rostskyddsbehandlat stål och finns i svart och grön färgställning. Den hopfällbara konstruktionen gör att bordet smidigt kan ställas undan och förvaras när det inte används. För en komplett cafégrupp – kombinera med stolar i samma serie och ta del av vårt förmånliga paketpris.

Bord Barcelona 198–247x80x76 cm Svart Konstträ – Rusta

Bord Barcelona 198–247x80x76 cm Svart Konstträ – Trädgård – Rusta.com

Barcelona är ett stilrent bord med plats för det stora sällskapet. Bordet är utdragbart och iläggsskivan gör att det kan anpassas till 6 eller 8 sittplatser. Bordsskivan är gjord av lättskött konstträ och stativet är tillverkat av vädertåligt aluminium. Pulverlackerat aluminium är ett lätt material vilket gör att bordet med enkelhet kan flyttas och materialet lämpar sig särskilt väl till möbler som vistas utomhus då det inte rostar. Bordet finns i svart eller grå/vit färgställning. För en komplett matgrupp – kombinera med någon av våra stolar och ta del av våra förmånliga paketpriser med 6 eller 8 stolar.

Hopfällbart bord 180x74x74 cm – DIY – Rusta.com

Hopfällbart, praktiskt bord som fungerar lika bra till campingen som tapetseringsbord eller som extrabord på festen. Handtag på sidan som underlättar vid förflyttning när bordet är hopfällt. Mått: 180×74 cm. Mått hopfälld: 90×75 cm, höjd 8 cm.

Cafébord Milano 62x62x72 cm Grå/Vit Konstträ – Bord

Cafébord Milano 62x62x72 cm Grå/Vit Konstträ – Bord – Rusta.com

Milano är ett cafébord med plats för minst 2 personer som passar till den mindre uteplatsen eller balkongen. Den smarta designen med pelarstativ gör att stolarna kan placeras fritt runt bordet, vilket är fördelaktigt vid trånga ytor. Bordsskivan är gjord av lättskött konstträ och stativet är tillverkat av vädertåligt aluminium. Pulverlackerat aluminium är ett lätt material vilket gör att bordet med enkelhet kan flyttas och materialet lämpar sig särskilt väl till möbler som vistas utomhus då det inte rostar. För en komplett matgrupp – kombinera med någon av våra stolar och ta del av våra förmånliga paketpriser. Borden i Milano-serien finns i flera storlekar och färgställningar.

Keywords: utebord rusta, cafebord rusta, balkongbord rusta, trädgårdsbord rusta, rusta utebord, grillbord rusta, rusta balkongbord, rusta bord ute, rusta cafebord, balkongbord hängande rusta, rusta trädgårdsbord, bord ben rusta, rusta matbord, avlastningsbord utomhus rusta, bord rusta ute, matbord rusta, litet campingbord rusta, loungebord rusta, brickbord utomhus rusta, hängande balkongbord rusta, soffbord utomhus rusta, runt trädgårdsbord rusta, bänkbord rusta, runt utebord rusta