Trästege ikea

BEKVÄM Trappstege, 3 steg, bok, 63 cm – IKEA

BEKVÄM Trappstege, 3 steg, bok – IKEA

Kliv ner från den vingliga stolen och upp på en köksstege/pall i stället. Våra köksstegar och stegpallar kan ge dig stabilitet på en högre nivå.

BEKVÄM Trappstege, 3 steg, bok. Det är smart med förvaring på höjden – men ibland blir det svårt att nå. Denna trappstege gör det enklare att komma åt sakerna högst upp i skåpen.

Köksstegar – Kökspallar – Trappstege – IKEA

Köksstegar – Kökspallar – Trappstege – IKEA

För varje ingrediens som förvaras för högt i ett skåp eller bok som väntar på en hög hylla finns en trappstege som hjälper dig att nå det du vill ha.

Brett utbud av köksstegar och kökspallar som hjälper dig att nå högsta hyllan i skåpen och hjälper ditt barn att nå upp till köksbänken.

BEKVÄM Trappstege, 3 steg, svart, 63 cm – IKEA

BEKVÄM Trappstege, 3 steg, svart – IKEA

Det är smart med förvaring på höjden – men ibland blir det svårt att nå. Denna köksstege/pall gör det enklare att komma åt sakerna högst upp i skåpen.

BEKVÄM Trappstege, 3 steg, svart. Det är smart med förvaring på höjden – men ibland blir det svårt att nå. Denna trappstege gör det enklare att komma åt sakerna högst upp i skåpen.

En praktisk trappstege som gör att dina saker är inom räckhåll

En praktisk trappstege som gör att dina saker är inom räckhåll – IKEA

Denna köksstege/pall gör det enklare att komma åt sakerna högst upp i skåpen. Och så är den trevlig både att sitta och titta på. Artikelnummer102.255.89.

För varje ingrediens som förvaras för högt i ett skåp eller bok som väntar på en hög hylla finns en trappstege som hjälper dig att nå det du vill ha. Den praktiska BEKVÄM trappstegen med tre steg erbjuder den lilla extra höjden som behövs för att du ska kunna nå dina saker och ge dig sinnesro i vardagen. Den här eleganta trappstegen är gjord av massiv bok som är ett slitstarkt och naturligt träslag som har genomgått en noggrann testning för att säkerställa en stabil och säker yta som klarar daglig användning under många år. När du har fått tag på din favoritroman eller dina kryddor viker du bara ihop trappstegen och stoppar undan den till ett annat tillfälle. BEKVÄM trappstege är lika funktionell som den är elegant, tack vare det jämna bokmaterialet som går från krämfärgad till en ljusbrun färg när den utsätts för solljus – ett snyggt inslag i vardagsrummet om du vill förvandla den till en improviserad hylla.

BEKVÄM Köksstege/pall, vit, 50 cm – IKEA

BEKVÄM Köksstege/pall, vit – IKEA

Ikea. Produktens mått. 39D x 43W x 50H centimeter. Material. Trä. Färg. Beige. Maximal höjd. 19.7 Centimeter. Artikelns vikt. 250 Gram.

BEKVÄM Köksstege/pall, vit. Det är smart med förvaring på höjden – men ibland blir det svårt att nå. Denna köksstege/pall gör det enklare att komma åt sakerna högst upp i skåpen.

BEKVÄM Köksstege/pall, asp – IKEA

BEKVÄM Köksstege/pall, asp. Det är smart med förvaring på höjden – men ibland blir det svårt att nå. Denna köksstege/pall gör det enklare att komma åt sakerna högst upp i skåpen.

VILTO Handduksställ, björk – IKEA

VILTO Handduksställ, björk. Björk har fin ådring och ljus färg med en satängliknande lyster som mörknar när träet åldras. Björk har ofta krämfärgade eller ljusbruna kvistar eller kärnvirke, vilket ger din möbel ett distinkt, naturligt utseende.

BEKVÄM Köksstege/pall, svart – IKEA

BEKVÄM Köksstege/pall, svart. Det är smart med förvaring på höjden – men ibland blir det svårt att nå. Denna köksstege/pall gör det enklare att komma åt sakerna högst upp i skåpen.

IKEA 601.788.87 Bekvam trä verktyg steg, beige – Amazon.se

Amazon.se

Keywords: trästege ikea, ikea bekväm trappstege