Tips och guider för att navigera i Jula Solna, Jula butiker i Stockholm och mer!

Jula är en välkänd butikskedja i Sverige som erbjuder ett brett utbud av verktyg, hushållsartiklar, byggmaterial och mycket mer. I den här artikeln kommer vi att ge dig tips och guider för att navigera i Jula Solna och andra Jula-butiker i Stockholm.

Navigera i Jula Solna

Jula Solna är en av Julas största butiker i Stockholm och erbjuder ett omfattande sortiment av produkter för både hemmafixare och yrkesproffs. Här är några tips för att navigera i butiken smidigt:

1. Planera ditt besök

Innan du beger dig till Jula Solna är det bra att planera vad du behöver köpa. Gå igenom din lista och se till att du har rätt produktkoder eller namn på de saker du behöver. Detta hjälper dig att spara tid och undvika att gå runt i butiken i onödan.

2. Använd butikens layout

Jula Solna är indelad i olika avdelningar och sektioner. Använd informationen som finns vid ingången eller be om hjälp från personalen för att hitta rätt avdelning för dina behov. På så sätt kan du snabbt och enkelt hitta det du letar efter.

3. Be om hjälp

Om du har svårt att hitta en specifik produkt eller behöver mer information, tveka inte att be om hjälp från Julas kunniga personal. De är där för att hjälpa dig och kan ge tips och råd baserat på dina behov.

Jula-butiker i Stockholm

Förutom Jula Solna finns det även andra Jula-butiker i Stockholm där du kan hitta samma sortiment av produkter. Här är några av Jula-butikerna i Stockholm:

 • Jula Barkarby – belägen i Barkarby Handelsplats, Järfälla.
 • Jula Kungens Kurva – belägen i Kungens Kurva Shoppingcenter, Skärholmen.
 • Jula Märsta – belägen i Bribromöbler-huset, Märsta.

Populära produkter

Nedan följer några av de mest populära produkterna på Jula som du kan hitta i Jula-butikerna i Stockholm:

 • Sidenörngott från Ikea – perfekt för att ge ditt sovrum en lyxig touch.
 • Engångshandskar från Jula – användbara vid städning eller arbete där du vill skydda dina händer.
 • Silkespapper från Ikea – idealiskt för att skydda eller förpacka känsliga föremål.
 • Spännband från Ikea – användbara för att säkra och fixera olika saker.
 • Decilitermått från Ikea – ett praktiskt verktyg i köket för att mäta ingredienser.
 • Bygglampa från Jula – nödvändigt för att ge bra belysning vid byggprojekt.

Jula-hämtning i varuhus

En praktisk tjänst som Jula erbjuder är möjligheten att hämta beställda produkter i deras varuhus. För att göra det så enkelt som möjligt kan du följa dessa steg:

 1. Gå till Julas webbplats eller använd deras app.
 2. Sök efter den produkt du vill köpa och välj “Hämta i varuhus”.
 3. Välj det Jula-varuhus som är närmast dig eller mest bekvämt.
 4. Slutför köpet och vänta på bekräftelse om att produkten är klar för avhämtning.
 5. Gå till varuhuset och bege dig till den specifika hämtningsplatsen för att få din produkt.

Jula Solna öppettider

Jula Solna har generösa öppettider för att passa dina behov. Normalt sett håller butiken öppet:

Måndag – fredag: 10:00 – 20:00
Lördag: 10:00 – 18:00
Söndag: 10:00 – 18:00

Vänligen notera att öppettiderna kan variera under helger och speciella tillfällen. Kontrollera alltid de senaste uppgifterna på Jula webbplats eller genom att kontakta butiken direkt.

Avslutande tankar

Att navigera i Jula Solna och andra Jula-butiker i Stockholm är enklare när du har förberett dig och känner till butikens layout. Använd våra tips och guider för att göra dina besök på Jula både effektiva och smidiga. Glöm inte att be om hjälp om du behöver det och ta reda på öppettiderna innan ditt besök!

Ofte stillede spørgsmål

Var kan jag hitta en Jula-butik i Stockholm?

Det finns flera Jula-butiker i Stockholm, inklusive en i Solna. Besök Julas hemsida för att hitta den närmaste butiken.

Vilka produkter kan jag hitta på Julas varuhus i Stockholm?

Jula erbjuder ett brett sortiment av verktyg, byggprodukter, trädgårdsutrustning, fritidsartiklar och mycket mer. Utforska Julas sortiment online eller besök varuhusen för att se allt de har att erbjuda.

Har IKEA sidenörngott?

Ja, IKEA erbjuder sidenörngott i deras sortiment av sängkläder och hemtextilier. Utforska IKEAs utbud av sängkläder för att hitta olika alternativ för sidenörngott.

Var kan jag köpa engångshandskar från Jula?

Jula har engångshandskar tillgängliga i sina varuhus och på deras webbplats. Besök Julas webbplats eller besök närmaste Jula-butik för att handla engångshandskar.

Finns silkespapper tillgängligt på IKEA?

Ja, IKEA erbjuder silkespapper i sitt sortiment av förpackningsmaterial och hobbyprodukter. Besök IKEAs webbplats eller besök deras varuhus för att köpa silkespapper.

Säljer IKEA spännband?

Ja, IKEA har spännband tillgängliga i deras sortiment av förvaringslösningar och verktyg. Utforska IKEAs utbud av praktiska förvaringsprodukter för att hitta spännband.

Hur fungerar Julas hämtservice i varuhus?

Julas hämtservice i varuhus gör det möjligt att beställa produkter online och hämta dem i närmaste varuhus samma dag. Besök Julas webbplats för att läsa mer om deras hämtservice och hur du kan använda den.

Finns decilitermått på IKEA?

Ja, IKEA erbjuder decilitermått i deras sortiment av köksredskap och bakprodukter. Utforska IKEAs sortiment av köksredskap för att hitta decilitermått och andra användbara köksverktyg.

Har Jula några varuhus i Stockholm?

Ja, Jula har flera varuhus i Stockholm, inklusive ett i Solna. Kontrollera Julas hemsida för att hitta alla deras varuhus i Stockholm.

Finns det någon Preem-bensinstation i Solna?

Ja, Preem har en bensinstation i Solna, du kan hitta den adressen på deras webbplats. Besök Preems webbplats för att hitta den närmaste bensinstationen i Solna.

Artiklen Tips och guider för att navigera i Jula Solna, Jula butiker i Stockholm och mer! har i gennemsnit fået 4.6 stjerner baseret på 21 anmeldelser