Påslakan barn ikea

Påslakanset & sängkläder för barn – IKEA

Påslakanset & sängkläder för barn – IKEA

Bädda för sköna drömmar med våra påslakanset för barn! Våra sängkläder är både fina och dessutom helt fria från skadliga kemikalier.

Bädda för sköna drömmar med våra påslakanset för barn! Våra sängkläder är både fina och dessutom helt fria från skadliga kemikalier. Köp online eller i varuhus.

Barntextilier för stämning, komfort & glädje – IKEA

Barntextilier för stämning, komfort & glädje – IKEA

Bädda tryggt i spjälsängen med våra bäddset och lakan för baby. Våra påslakan är mjuka och perfekt utformade för spjälsängen.

Alla våra barntextilier är mycket milda mot huden. De är tillverkade av naturliga material som hållbar bomull och produktionen innehåller aldrig kemikalier eller andra ämnen som kan vara farliga för barnens ömtåliga hud. Klicka här för att se mer.

RÖDHAKE Påslakan 1 örngott för spjälsäng, kaninmönster …

RÖDHAKE Påslakan 1 örngott för spjälsäng, kaninmönster, vit/beige, 110×125/35×55 cm – IKEA

RÖDHAKE Påslakan 1 örngott för spjälsäng, kaninmönster, vit/beige, 110×125/35×55 cm. Skönt för ditt barn – och bra för vår miljö.

Ett bedårande påslakanset som håller ditt barn varmt – IKEA

Gör spjälsängen mysig genom att lägga till ett lager av naturlig mjukhet med påslakanset från serien RÖDHAKE, med en lekfull kanindesign och slitstarkt bomullsmaterial som ger en mjuk och avkopplande sovmiljö där söta drömmar flödar lättare. Det tätt vävda bomullstyget gör påslakansetet mycket tåligt och håller det samtidigt mjukt efter varje tvätt. En varm och skön bebis innebär att sömnen är precis runt hörnet och ett JÄTTELIK mjukdjur kan hålla ditt barn sällskap tills de nattliga äventyren tar vid. Lägg en babyfilt i serien GULSPARV över barnet när sömnen är ett faktum och låt det mjuka tyget göra sitt för att hålla barnet avslappnat under hela tuppluren.

Bäddset & lakan för spjälsängen – IKEA

Bäddset & lakan för spjälsängen – IKEA

Bädda tryggt i spjälsängen med våra bäddset och lakan för baby. Våra påslakan är mjuka och perfekt utformade för spjälsängen.

BARNDRÖM Påslakan 1 örngott, hjärtmönster vit/rosa …

BARNDRÖM Påslakan 1 örngott, hjärtmönster vit/rosa, 150×200/50×60 cm – IKEA

BARNDRÖM Påslakan 1 örngott, hjärtmönster vit/rosa, 150×200/50×60 cm Låt din älskling somna omgiven av kärlek. Det här påslakanet av slitstark bomull blir mjukare för varje tvätt. Och eftersom vår bomull är hållbart odlad kan även du sova gott – med ett rent samvete.

BARNDRÖM Påslakan 1 örngott, bilmönster/blå, 150×200 …

BARNDRÖM Påslakan 1 örngott, bilmönster/blå, 150×200/50×60 cm – IKEA

BARNDRÖM Påslakan 1 örngott, bilmönster/blå, 150×200/50×60 cm Det här påslakanet får bilälskaren att gå raka spåret i säng. Vävt av slitstark och härligt mjuk bomull som dessutom är hållbart odlad, så även du kan sova gott – med ett rent samvete.

TROLLDOM Påslakan 1 örngott för spjälsäng … – IKEA

TROLLDOM Påslakan 1 örngott för spjälsäng, skogsdjursmönster/grön, 110×125/35×55 cm – IKEA

TROLLDOM Påslakan 1 örngott för spjälsäng, skogsdjursmönster/grön, 110×125/35×55 cm Att dela säng med söta skogsdjur är mysigt. Speciellt när de bildar mönster på ett tyg vävt av hållbart odlad bomull som andas, suger upp fukt och känns behagligt mot din babys hud. Dragkedjan håller täcket på plats.

LENAST Påslakan 1 örngott för spjälsäng, prickmönster, …

LENAST Påslakan 1 örngott för spjälsäng, prickmönster, 110×125/35×55 cm – IKEA

LENAST Påslakan 1 örngott för spjälsäng, prickmönster, 110×125/35×55 cm Härligt mjuka och behagligt svala påslakan med ett tidlöst mönster. Percalevävda av de slitstarka naturmaterialen bomull och viskos som andas och får din baby att sova gott hela natten. Påslakanet stängs i botten med dragkedja.

Keywords: påslakan barn ikea, ikea påslakan barn