Knoppäng ikea

KNOPPÄNG serie – IKEA

KNOPPÄNG serie – IKEA

KNOPPÄNG serie

KNOPPÄNG Ram, svart, 50×70 cm – IKEA

KNOPPÄNG Ram, svart, 50×70 cm. Denna ram har en smal ram med profil som ger ett traditionellt uttryck och finns i många olika storlekar.

KNOPPÄNG Ram, svart, 30×40 cm – IKEA

KNOPPÄNG Ram, svart, 30×40 cm. Denna ram har en smal ram med profil som ger ett traditionellt uttryck och finns i många olika storlekar.

KNOPPÄNG Ram, vit, 50×70 cm – IKEA

KNOPPÄNG Ram, vit, 50×70 cm. Denna ram har en smal ram med profil som ger ett traditionellt uttryck och finns i många olika storlekar.

KNOPPÄNG Ram, vit, 30×40 cm – IKEA

KNOPPÄNG Ram, vit, 30×40 cm. Denna ram har en smal ram med profil som ger ett traditionellt uttryck och finns i många olika storlekar.

KNOPPÄNG Ram, svart, 40×50 cm – IKEA

KNOPPÄNG Ram, svart, 40×50 cm. Denna ram har en smal ram med profil som ger ett traditionellt uttryck och finns i många olika storlekar.

KNOPPÄNG Ram, svart, 21×30 cm – IKEA

KNOPPÄNG Ram, svart, 21×30 cm. Denna ram har en smal ram med profil som ger ett traditionellt uttryck och finns i många olika storlekar.

KNOPPÄNG Ram med bild, set om8, i köket – IKEA

KNOPPÄNG Ram med bild, set om8, i köket Motiv av Maria Mendez, Joni Whyte, Lottie Fontaine, Stephanie Monahan och Pierre Joseph Redoute. Den medföljande upphängningsmallen och de matchade motiven gör det enkelt att skapa ett väggcollage hemma. Motiven är monterade och tavlorna klara att hänga upp.

KNOPPÄNG Ram, vit, 21×30 cm – IKEA

KNOPPÄNG Ram, vit, 21×30 cm. Denna ram har en smal ram med profil som ger ett traditionellt uttryck och finns i många olika storlekar.

Keywords: knoppäng ikea