Ikea skottorp

SKOTTORP Lampskärm, ljusgrå, 42 cm – IKEA

SKOTTORP Lampskärm, ljusgrå, 42 cm. Ljuset skiner genom tyget och skapar en mjuk, dekorativ belysning i rummet.

SKOTTORP Lampskärm, ljusgrå, 33 cm – IKEA

SKOTTORP Lampskärm, ljusgrå, 33 cm Använd den här klassiska tygskärmen för att piffa till lampfoten från loppisen, eller kombinera den med en av våra. Ljuset skiner genom tyget och skapar en mjuk, dekorativ belysning i rummet. Smidig att få hem eftersom lampskärmen ligger i ett platt paket.

SKOTTORP Lampskärm, grå, 19 cm – IKEA

SKOTTORP Lampskärm, grå, 19 cm Använd den här klassiska tygskärmen för att piffa till lampfoten från loppisen, eller kombinera den med en av våra. Ljuset skiner genom tyget och skapar en mjuk, dekorativ belysning i rummet. Smidig att få hem eftersom lampskärmen ligger i ett platt paket.

SKOTTORP Lampskärm, grå, 42 cm – IKEA

SKOTTORP Lampskärm, grå, 42 cm. Ljuset skiner genom tyget och skapar en mjuk, dekorativ belysning i rummet.

SKOTTORP Lampskärm, grå, 33 cm – IKEA

SKOTTORP Lampskärm, grå, 33 cm Använd den här klassiska tygskärmen för att piffa till lampfoten från loppisen, eller kombinera den med en av våra. Ljuset skiner genom tyget och skapar en mjuk, dekorativ belysning i rummet. Smidig att få hem eftersom lampskärmen ligger i ett platt paket.

SKOTTORP Lampskärm, vit, 42 cm – IKEA

SKOTTORP Lampskärm, vit, 42 cm Använd den här klassiska tygskärmen för att piffa till lampfoten från loppisen, eller kombinera den med en av våra. Ljuset skiner genom tyget och skapar en mjuk, dekorativ belysning i rummet. Smidig att få hem eftersom lampskärmen ligger i ett platt paket.

SKOTTORP Lampskärm, ljusgrå, 19 cm – IKEA

SKOTTORP Lampskärm, ljusgrå, 19 cm Använd den här klassiska tygskärmen för att piffa till lampfoten från loppisen, eller kombinera den med en av våra. Ljuset skiner genom tyget och skapar en mjuk, dekorativ belysning i rummet. Smidig att få hem eftersom lampskärmen ligger i ett platt paket.

SKOTTORP Lampskärm, vit, 19 cm – IKEA

SKOTTORP Lampskärm, vit, 19 cm Använd den här klassiska tygskärmen för att piffa till lampfoten från loppisen, eller kombinera den med en av våra. Ljuset skiner genom tyget och skapar en mjuk, dekorativ belysning i rummet. Smidig att få hem eftersom lampskärmen ligger i ett platt paket.

SKOTTORP / SKAFTET Golvlampa, båge, ljusgrå – IKEA

SKOTTORP / SKAFTET Golvlampa, båge, ljusgrå Med denna golvlampa kan du få ljus uppifrån – utan kontakt i taket. Och eftersom du kan skjuta in lampfoten under soffan tar den liten plats på golvet. En smart och flexibel lösning, eller hur?

Keywords: ikea skottorp