Ikea skogsta

SKOGSTA Matbord, akacia, 235×100 cm – IKEA

SKOGSTA Matbord, akacia – IKEA

SKOGSTA Matbord, akacia. Varje bord är unikt med varierande ådring och naturliga färgskiftningar som är en del av charmen med trä. Akacia har en fyllig brun färg och karakteristisk ådring.

SKOGSTA serie – IKEA

SKOGSTA serie – IKEA

SKOGSTA serie

SKOGSTA Bord, akacia, 160x81x74 cm – IKEA

SKOGSTA Bord, akacia, 160x81x74 cm Akacia har en fyllig brun färg och karakteristisk ådring. Det är mycket slitstarkt, vatten- och reptåligt, och idealiskt för hårt slitage. Akacia blir lite mörkare med tiden.

SKOGSTA / NORRARYD Bord och 6 stolar, akacia/svart …

SKOGSTA / NORRARYD Bord och 6 stolar, akacia/svart, 235×100 cm – IKEA

SKOGSTA / NORRARYD Bord och 6 stolar, akacia/svart, 235×100 cm Varje bord är unikt med varierande ådring och naturliga färgskiftningar som är en del av charmen med trä. Massiv trä är ett slitstarkt naturmaterial som kan slipas och ytbehandlas vid behov.

SKOGSTA / SAKARIAS Bord och 4 stolar, akacia svart …

SKOGSTA / SAKARIAS Bord och 4 stolar, akacia svart/Sporda mörkgrå, 235×100 cm – IKEA

SKOGSTA / SAKARIAS Bord och 4 stolar, akacia svart/Sporda mörkgrå, 235×100 cm Du sitter bekvämt tack vare den stoppad sitsen, stoppade ryggen och armstöden. Klädseln är lätt att hålla ren eftersom den är avtagbar och maskintvättbar.

SKOGSTA / INGOLF Bord och 6 stolar, akacia/svart, … – IKEA

SKOGSTA / INGOLF Bord och 6 stolar, akacia/svart, 235×100 cm – IKEA

SKOGSTA / INGOLF Bord och 6 stolar, akacia/svart, 235×100 cm En slittålig matgrupp som gör det enkelt att ha stora middagar. Det massiva trädet håller länge och klarar av alla familjemåltider och aktiviteter runt bordet. Bordets helstavsdesign ger det ett gediget plankuttryck med genuin träkänsla.

SKOGSTA / NORDVIKEN Bord och 6 stolar, akacia/svart …

SKOGSTA / NORDVIKEN Bord och 6 stolar, akacia/svart, 235×100 cm – IKEA

SKOGSTA / NORDVIKEN Bord och 6 stolar, akacia/svart, 235×100 cm En slittålig matgrupp som gör det enkelt att ha stora middagar. Det massiva trädet håller länge och klarar av alla familjemåltider och aktiviteter runt bordet.

SKOGSTA Skärbräda, akacia, 35×20 cm – IKEA

SKOGSTA Skärbräda, akacia, 35×20 cm Gjord av massivt trä som är ett tåligt naturmaterial och skonsamt mot dina knivar. Skärbrädan kan även användas som serveringsbricka för t.ex. ost eller kallskuret. Tyngden ger ett stabilt underlag att skära på.

SKOGSTA Skärbräda, akacia, 50×30 cm – IKEA

SKOGSTA Skärbräda, akacia, 50×30 cm Gjord av massivt trä som är ett tåligt naturmaterial och skonsamt mot dina knivar. Skärbrädan kan även användas som serveringsbricka för t.ex. ost eller kallskuret. Tyngden ger ett stabilt underlag att skära på.

Keywords: ikea skogsta, skogsta ikea