Ikea bord med förvaring

KVISTBRO Förvaringsbord, vit, 61 cm – IKEA

För att minska röran vid matbordet har vi skapat platsbesparande multifunktionella matbord med förvaring, inbyggd kabelhantering och tilläggsdelar som kan …

KVISTBRO Förvaringsbord, vit, 61 cm. Eller låt den vara tom så att designen syns och skapar en luftig känsla i rummet.

KVISTBRO Förvaringsbord, svart, 44 cm – IKEA

KVISTBRO Förvaringsbord, svart, 44 cm Förvara överkast, tidningar eller garn i korgen. Eller låt den vara tom så att designen syns och skapar en luftig känsla i rummet. Bordet är lätt att lyfta och flytta från soffan till din favoritfåtölj.

KVISTBRO Förvaringsbord, vit, 44 cm – IKEA

KVISTBRO Förvaringsbord, vit, 44 cm. Eller låt den vara tom så att designen syns och skapar en luftig känsla i rummet.

Multifunktionella bord – IKEA

Multifunktionella bord – IKEA

Multifunktionella bord

HOL Förvaringsbord, akacia, 98×50 cm – IKEA

HOL Förvaringsbord, akacia, 98×50 cm Soffbordet har ett generöst förvaringsutrymme under locket, perfekt för exempelvis filtar vid soffan, sängen eller i en hall. Gjort i massivt trä som skapar ett naturligt och varmt uttryck i rummet. Massivt trä ett slitstarkt naturmaterial.

Förvaring med bord ovanpå – IKEA

Det här lätta förvaringsbordet kan användas nästan var som helst hemma. Kanske i hallen, så att inte alla tofflor ligger utströdda över golvet? Ställ ett vid soffan i vardagsrummet också, så har du en bra plats att förvara plädar.

ÄNGESBYN Förvaringsbord, svart/furu ljusbrunlaserad, 43 …

ÄNGESBYN Förvaringsbord, svart/furu ljusbrunlaserad, 43 cm – IKEA

ÄNGESBYN Förvaringsbord, svart/furu ljusbrunlaserad, 43 cm Bord och förvaring i ett, som passar hela ditt hem. Metallunderredet och bordsskivan i trä skapar ett naturligt varmt och rustikt utseende. Perfekt för allt du vill ha nära – från tidningar till filtar.

Ett praktiskt bord där du kan förvara dina saker – IKEA

Du kan placera dina saker på och inuti det här mångsidiga sidobordet i massiv akacia. Kombinera det med tillbehör som du älskar och använd det i ett sovrum för att få en harmonisk stämning.

ÄNGESBYN Förvaringsbord, svart/furu ljusbrunlaserad, 60 …

ÄNGESBYN Förvaringsbord, svart/furu ljusbrunlaserad, 60 cm – IKEA

ÄNGESBYN Förvaringsbord, svart/furu ljusbrunlaserad, 60 cm Bord och förvaring i ett, som passar hela ditt hem. Metallunderredet och bordsskivan i trä skapar ett naturligt varmt och rustikt utseende. Perfekt för allt du vill ha nära – från tidningar till filtar.

Keywords: ikea bord med förvaring, ikea korgbord, korgbord ikea