Ikea ben till skåp

EKET Ben, trä, 10 cm – IKEA

Med vårt breda sortiment av stommar, kökssocklar och socklar som döljer METOD benen kan du enkelt hitta en sockel som matchar dina skåp.

EKET Ben, trä, 10 cm Små saker som gör stor skillnad. Ge din förvaringslösning ett lyft och extra stabilitet med dessa justerbara ben som får dina saker att stå stabilt även om du har lite ojämnt golv. Benen av trä ger kombinationen EKET ett naturligt utseende och gör den enklare att städa under.

Våra ben & socklar till ditt ENHET kök eller badrum – IKEA

Våra ben & socklar till ditt ENHET kök eller badrum – IKEA

METOD SKÅP · 100-140 mm · 150-190 mm · 200-250 mm · 300-510 mm · 700 mm.

Med serien ENHET är det enkelt att skapa en helt ny kökslösning. Benen lyfter öppna bänkstommar ett hack och tillför en stildetalj som skapar en luftig känsla.

CAPITA Ben, rostfritt stål, 8 cm – IKEA

CAPITA Ben, rostfritt stål, 8 cm Du glömmer väl inte bort vad dina köksskåp har underst? Om du föredrar synliga ben och ett luftigt uttryck kan du skapa stilen med de här benen. En annan viktig sak – benen gör skåpen stabila också! 25 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

Komplett kök med stommar, skenor, ben & socklar till skåp

Komplett kök med stommar, skenor, ben & socklar till skåp – IKEA

Köp kökssocklar och kökslister för att skapa den perfekta lösningen för ditt hem. Om du föredrar köksskåpsben som ser så bra ut att du inte behöver täcka dem, har vi sådana också – alla med justerbara fötter. Besök IKEA online och bläddra i vårt breda sortiment idag.

METOD Ben – IKEA

METOD Ben. Ett tips om du vill städa lite mindre: montera benen på köksskåpen METOD och dölj dem med en sockel så slipper du i alla fall att städa under skåpen. En annan viktig sak – benen gör skåpen stabila också!.

CAPITA Ben, rostfritt stål, 16 cm – IKEA

CAPITA Ben, rostfritt stål – IKEA

CAPITA Ben, rostfritt stål. Du glömmer väl inte bort vad dina köksskåp har underst? Om du föredrar synliga ben och ett luftigt uttryck kan du skapa stilen med de här benen. En annan viktig sak – benen gör skåpen stabila också!.

EKET Ben, metall – IKEA

EKET Ben, metall. Benen av metall höjer kombinationen EKET från golvet, så att den får ett luftigt utseende och blir enklare att städa under. Justerbara fötter; står stadigt även på ojämna golv.

Ben till badrumsskåp – IKEA

Ben till badrumsskåp – IKEA

Våra ben till badrumsskåp occh kommoder har ställbara och justebara fötter som ger stabilitet och skydd mot golvfukt, och gör att ditt tvättställskåp står stadigt. Det kan också bidra med att skapa en helhet i utseendet till ditt badrum.

BESTÅ ben – IKEA

BESTÅ ben – IKEA

BESTÅ ben

Köp nya ben till din IKEA Metod förvaringsmöbel! – Prettypegs

Keywords: ikea ben till skåp, skåp ben ikea