Flaskkork ikea

KORKEN serie – perfekt som syltburkar eller saftflaskor – IKEA

KORKEN serie – perfekt som syltburkar eller saftflaskor – IKEA

13 produkter i resultat · KORKEN Burk med lock, 1 l · KORKEN Flaska med kork, 1 l · KORKEN Flaskformad burk med lock, 0.4 l · KORKEN Burk med lock, 0.5 l · KORKEN …

Glasflaskorna och burkarna i vår KORKEN serie är idealiska för din hemgjorda saft, juice, syft och andra typer av inläggningar. Köp dem här.

KORKEN Flaska med kork, klarglas, Höjd: 29 cm – IKEA

Flaskkorkar som skjuter i höjden, glas som klirrar och klockor som slår midnatt. Nu när konfettin har landat är det dags att festen börjar på riktigt.

KORKEN Flaska med kork, klarglas, Höjd: 29 cm. Serien KORKEN är idealisk när du ska lägga in grönsaker och göra sylt, servera drycker eller hålla dina kakor knapriga. Det lufttäta locket ser till att allt det goda finns kvar i maten.

KORKEN Flaska med kork, mönstrad/blå/grön, 0.5 l – IKEA

En del av en festdukning med de mattgröna tallrikarna FÄRGKLAR, flaskorna KORKEN, bägarna IKEA …

KORKEN Flaska med kork, mönstrad/blå/grön, 0.5 l Serien KORKEN är idealisk när du ska lägga in grönsaker och göra sylt, servera drycker eller hålla dina kakor knapriga. Det lufttäta locket ser till att allt det goda finns kvar i maten. Tättslutande kork som förhindrar läckage.

KORKEN Flaska med kork, klarglas, Rymd: 0.5 l – IKEA

Vi hoppas att du hittar det du söker under liknande produkter. Information om den utgångna produkten finns längst ner på den här sidan. Produkten har utgått

KORKEN Flaska med kork, klarglas, Rymd: 0.5 l. Serien KORKEN är idealisk när du ska lägga in grönsaker och göra sylt, servera drycker eller hålla dina kakor knapriga. Det lufttäta locket ser till att allt det goda finns kvar i maten.

KORKEN Flaska med kork, klarglas, 15 cl – IKEA

Förslut vin, champagne eller alkoholfritt med en kork och spara. Vi har ett varierat utbud av vinförslutare för vinflaska & champagneflaska.

KORKEN Flaska med kork, klarglas, 15 cl Serien KORKEN är idealisk när du ska lägga in grönsaker och göra sylt, servera drycker eller hålla dina kakor knapriga. Det lufttäta locket ser till att allt det goda finns kvar i maten. Tättslutande kork som förhindrar läckage.

Nyårsfesten – IKEA

Ett nytt år ska firas med all den spänning det innebär. Flaskkorkar som skjuter i höjden, glas som klirrar och klockor som slår midnatt. Nu när konfettin har landat är det dags att festen börjar på riktigt.

Olika flaskor – rättvist och dekorativt – IKEA

Att servera vatten eller drinkar i en glasflaska, för varje gäst ger dukningen en funktionell tvist. (Bonus: de behöver inte kivas om vem som får mest utan alla får sin egen tilldelning.)

Flaskkork | Clas Ohlson

Förslutare | Vinkork & Champagnekork – Cervera

Förslut vin, champagne eller alkoholfritt med en kork och spara. Vi har ett varierat utbud av vinförslutare för vinflaska & champagneflaska.

Keywords: flaskkork ikea