Dusch ikea

Duschar som sparar på vattnet – IKEA

Duschar som sparar på vattnet – IKEA

En varm dusch ger alltid härlig avkoppling, men ett rörigt badrum kan förstöra upplevelsen. Våra duschtillbehör hjälper dig att hålla duschen prydlig och …

Om du också gillar att sjunga a cappella i duschen och inte bry dig om hur du låter, har vi goda nyheter för dig. Nej, vi kan inte hjälpa dig att förbättra dina vokala färdigheter, men vi kan ge dig en större duschupplevelse med våra duschblandare!.

Duschset i hög kvalitet till bra pris – IKEA

Duschset i hög kvalitet till bra pris – IKEA

Dags att säga hejdå till din inre vattenslösare. Med våra duschstänger och duschset kan du spara upp till 50 procent vatten och energi. Välj ett set med termostatblandare om du inte redan har en, eller uppgradera din duschblandare med en av våra snygga duschstänger med tak- och/eller handdusch.

BROGRUND Tak-/handdusch med omkopplare, förkromad

BROGRUND Tak-/handdusch med omkopplare, förkromad – IKEA

BROGRUND Tak-/handdusch med omkopplare, förkromad. 3 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

Duschmunstycken med flera funktioner – IKEA

Duschmunstycken med flera funktioner – IKEA

Våra duschmunstycke har flera olika funktioner som bidrar till en härlig dusch. Du kan välja mellan ett brett jämnt vattenflöde, dim- eller massagefunktion – eller kombinera den breda strålen med dim- eller massagefunktionen, vilket ger dig ännu fler möjligheter till en avkopplande dusch. Dessutom har våra duschmunstycken 3 års garanti.

Duschväggar – IKEA

Duschväggar – IKEA

Duschväggar

Badkars- & duschtillbehör för full koll i badrummet – IKEA

Badkars- & duschtillbehör för full koll i badrummet – IKEA

En varm dusch ger alltid härlig avkoppling, men ett rörigt badrum kan förstöra upplevelsen. Våra duschtillbehör hjälper dig att hålla duschen prydlig och lugn. En hörnhylla, hängkorg eller duschkorg hjälper dig att hålla ordning på alla schampo- och tvålflaskor, balsam och bodyscrub. Du hittar alla på IKEA.se eller i IKEA varuhuset.

Duschdraperier & duschstänger – IKEA

Duschdraperier & duschstänger – IKEA

Här hittar du våra fina duschdraperier och duschdraperistänger. Vi har runda stänger för duschar i hörn eller där väggen är i vinkel. Kom ihåg att köpa ringar!

Duschblandare av hög kvalitet – IKEA

Duschblandare av hög kvalitet – IKEA

Vi duschar inte alltid på samma sätt. När vi vaknar vill vi kanske ha en uppfriskande massageupplevelse medan kvällsduschen helst ska få oss att varva ner inför natten. Därför har vi tagit fram duschar och termostatblandare med olika funktioner som du väljer efter behov.

Ordning och reda i duschen – IKEA

Med en hörnhylla i duschen har du dina nödvändigheter inom räckhåll. Den här hyllan rymmer både större och mindre föremål och har insatser som du lätt kan ta ur och rengöra.

Keywords: dusch ikea, duschkabin 60×60 ikea, ikea dusch