Byggmax: Öppettider i Norrköping och Nyköping

I den här guiden kommer vi att ge dig all information du behöver om Byggmax öppettider i Norrköping och Nyköping.

Byggmax Norrköping

Byggmax är en populär byggvaruhuskedja i Sverige och de har även en butik i Norrköping. Här nedan hittar du öppettiderna för Byggmax i Norrköping:

Dag Öppettider
Måndag 07:00 – 20:00
Tisdag 07:00 – 20:00
Onsdag 07:00 – 20:00
Torsdag 07:00 – 20:00
Fredag 07:00 – 18:00
Lördag 09:00 – 17:00
Söndag Stängt

Byggmax Nyköping

Byggmax har också en butik i Nyköping, och nedan visas öppettiderna för den här butiken:

Dag Öppettider
Måndag 07:00 – 20:00
Tisdag 07:00 – 20:00
Onsdag 07:00 – 20:00
Torsdag 07:00 – 20:00
Fredag 07:00 – 18:00
Lördag 09:00 – 17:00
Söndag Stängt

Om du planerar att besöka Byggmax i Norrköping eller Nyköping, se till att komma ihåg dessa öppettider så att du kan anpassa ditt besök enligt det.

Att ha koll på öppettiderna sparar tid och undviker onödig frustration.

Byggmax erbjuder ett brett utbud av byggvaror och tillbehör för både hemmafixare och professionella. De har även en webbutik där du kan köpa allt du behöver för dina byggprojekt online.

Så, oavsett om du behöver material för att göra en renovering eller om du har ett nytt byggprojekt på g, se till att besöka Byggmax i Norrköping eller Nyköping och dra nytta av deras breda sortiment och generösa öppettider.

Ofte stillede spørgsmål

Vilka är öppettiderna för Byggmax i Norrköping?

Öppettiderna för Byggmax i Norrköping varierar beroende på dag och vecka. För aktuella öppettider kan du besöka deras officiella webbplats eller kontakta dem direkt. Det är alltid bra att dubbelkolla öppettiderna innan ditt besök för att undvika onödiga resor.

Hur länge har Byggmax funnits i Norrköping?

Byggmax har funnits i Norrköping i flera år och har etablerat sig som en populär destination för hemmafixare och byggentusiaster. Genom åren har de byggt upp en stark närvaro på orten och erbjuder ett brett sortiment av byggmaterial och verktyg.

Finns det en Byggmax-butik i Nyköping?

Ja, det finns en Byggmax-butik i Nyköping. Den ligger på [adress] och erbjuder samma sortiment av byggmaterial och verktyg som övriga Byggmax-butiker runt om i landet.

Vad är öppettiderna för Byggmax i Nyköping?

Öppettiderna för Byggmax i Nyköping kan variera beroende på dag och vecka. Det bästa sättet att få aktuella öppettider är att besöka deras officiella webbplats eller kontakta butiken direkt. Kom ihåg att dubbelkolla öppettiderna innan du planerar ditt besök för att vara säker på att de är öppna.

Vad erbjuder Byggmax i Norrköping?

Byggmax i Norrköping erbjuder ett brett sortiment av byggmaterial, verktyg och tillbehör för både professionella och hemmafixare. De har allt från trä, gips, färg och kakel till verktyg som hamrar och skruvdragare för att hjälpa dig med dina byggprojekt.

Kan jag beställa från Byggmax online?

Ja, du kan beställa från Byggmax online. Besök deras officiella webbplats och utforska deras sortiment. Du kan enkelt lägga till produkter i din virtuella varukorg och genomföra ett säkert betalningsförfarande.

Har Byggmax i Norrköping en hemleveranstjänst?

Ja, Byggmax i Norrköping erbjuder en hemleveranstjänst för dina inköp. Du kan antingen beställa online och få produkterna levererade till din dörr eller prata med personalen i butiken för mer information om deras leveransmöjligheter.

Kan jag få hjälp och råd om mitt byggprojekt hos Byggmax?

Absolut! Byggmax har kunnig personal som gärna ger dig hjälp och råd för ditt byggprojekt. Från att välja rätt material till att ge dig tips och tricks för att få till ett bra resultat, kan du lita på deras expertråd.

Finns det parkeringsmöjligheter vid Byggmax i Norrköping?

Ja, Byggmax i Norrköping har parkeringsmöjligheter för sina kunder. Du kan enkelt parkera din bil nära butiken och transportera dina inköp smidigt.

Kan jag returnera produkter till Byggmax om jag ångrar mitt köp?

Ja, du kan returnera produkter till Byggmax om du ångrar ditt köp. Se till att hålla ditt kvitto och returnera produkterna i oanvänt skick. Kontakta butiken för mer information om deras returpolicy och process.

Artiklen Byggmax: Öppettider i Norrköping och Nyköping har i gennemsnit fået 3.7 stjerner baseret på 7 anmeldelser