Bygga kaninbur ikea

Bygg din egen kaninbur eller rasthage

25 dec. 2013 — Då min pappa inte orkar bygga fler kaninburar åt mig så är jag … ett litet hus av ett IKEA-sängbord, att ha inne i en pallkrage-bur.

Hur bygger man en egen kaninbur? Det är mycket att tänka på. Här hittar du steg för steg-anvisningar och praktiska tips.

Bygga ett IKEA-kaninhus | Kanin iFokus – Pinterest

Pin på djur bo

Kaninbur i “Ikea-style”. Kommer till våren att “härma” Kyrkelidens kaniner och bygga en kaninbur av bokhyllan Ivar. Så nu är jag mest nyfiken.

2019-jan-07 – Forumet för dig som älskar kaniner! Här kan du lära dig om avel, kaninraser, föda, hoppning, skötsel, genetik och massa mer. Det spelar ingen roll om du har kanin, har haft kanin, funderar på att skaffa eller inte ens sett en kanin! Alla är välkomna att fråga och diskutera i vårat forum. Välkommen!

KANINBUR FRÅN IKEA?! “Fixa med mig” – YouTube

Tips på enkla burbyggen | Kanin iFokus

Forumet för dig som älskar kaniner! Här kan du lära dig om avel, kaninraser, föda, hoppning, skötsel, genetik och massa mer. Det spelar ingen roll om du har kanin, har haft kanin, funderar på att skaffa eller inte ens sett en kanin! Alla är välkomna att fråga och diskutera i vårat forum. Välkommen!

Tips på enkla burbyggen | Kanin iFokus

Kaninbur i “Ikea-style” – Harkaniner – iFokus

Kaninhus av Ikeas Hol

Kaninhus av Ikeas Hol – Wix.com

Så pimpar du kaninburen – Viivilla SE

Även om själva innehållet är urgulligt, så är ofta kaninburen riktigt trist att kolla på. Men det finns hopp! Inspireras av dessa coola bu…

Så pimpar du kaninburen – Viivilla.se

Jag ska ha GG hemma i lägenheten. Det är därför jag valt att skaffa en till kanin, trots att jag redan har min fina Scruffe. Hans stora fasa är nämligen att vara på trägolvet, mycket läskigt. Därför känns det väldigt egoistiskt att flytta in Scruffe = han får bor kvar ute i sitt kaninparadis hos mina päron, och GG flyttar in hos mig. Det kanske låter elakt att ha den ena ute med en stor hage och möjlighet att gräva och äta gräs hela sommaren, och den andra instängd i en liten bur inne. Om så var fallet skulle jag hålla med, jag skulle känna mig taskig ingen tvekan om saken. Men, nu har jag andra planer för GG än att sitta instängd i en liten bur. Han ska nämligen få hoppa fritt i lägenheten, och planen just nu är att inte ens köpa en bur. Bolådor däremot, där blir det två. En stor i köket som är tänkt att bli hans hus. Där i kommer det finnas en toalåda, mat, vatten, en skön sovplats osv. Den lilla kommers stå i vardagsrummet och ha toalåda, hö och vatten. De två bolådorna byggs av IKEAs soffbord/sideboard HOL, och sen sågar jag ut ingången med sticksåg (om jag lyckas hitta någon att låna). Tanken är att GG kommer bo i köket, och alltid ha frigång där. Köket känns som det bästa valet då där inte finns några sladdar eller eluttag i kaninhöjd. När vi är hemma och vakna öppnar vi till köket så han även kan vara i vardagsrummet och hallen. Sovrummet planerar jag att ha kaninfritt då. Jag ser så mycket fram emot att få hem GG så jag tror jag håller på att bli galen. Mest längtar jag efter att höra hoppande små kaninfötter och få soffsällskap 😍 Well, well, igår började jag i alla fall bygga ihop dessa fina bolådor och hittills är jag mycket nöjd med resultatet. Bolådorna just nu, framsidan väntar jag med att skruva fast tills jag sågat ut hålen. Tillsdess leker jag med inredningen och funderar över hur jag inreder den på bästa sätt. ​

Att bygga kaninbur | Bunnies of Sweden – Nouw

Vår stora kaninbur – Sandras Gröna

Keywords: bygga kaninbur ikea, kaninbur ikea